Week 24-2009

7-6

Na een regenbuitje.
En na regen komt zonneschijn. De zon door de pioenrozen heen.
8-8

Het wordt misschien wat eentonig voor de kijkers hier maar wij hebben er lol in. Macro in de Ooijpolder met Agnes vandaag. 44 kilometer op het tellertje van de fiets vandaag.
Mos... daar heeft de wind tenminste geen vat op ;-)
Bij Oortjeshekken (huiskamercafe) daar eten de musjes gezellig mee aan tafel.
Dan kan ik ineens niet meer handmatig scherpstellen met m'n macrolens, alleen nog op de autofocus maar dat werkt niet zo prettig en ga ik over op het pancakelensje. (Het blijkt gelukkig iets onbenulligs te zijn).
9-6

Bij Cees wordt weer een klus geklaard. De "paddock" wordt omgeschept/onkruidvrij gemaakt en er wordt nieuw zand op gebracht. We waren er al eens handmatig aan begonnen maar dat was geen doen. Ik zie (vanavond) niet meer dat het klaar is want ik rij naar Zeeland waar ik twee dagen bij Ingrid ga logeren.
10-6

Vandaag maak ik wat foto's in de tuin en gaan we naar het graf van Lau. Daarna geven we wat af bij een boerderij in het dorp. Daar worden wat lammetjes met de fles groot gebracht. En wij drinken er koffie. Na het eten een bezoekje aan Esther en Dennis. Zij hebben in the middle of nowhere een huis gekocht wat ze zelf aan het verbouwen/uitbouwen zijn. Het is nog niet klaar maar ze wonen er al wel. Het uitzicht is enorm! Overal waar je kijkt vrijheid.
De boerderij is oud en de voordeur buiten gebruik maar de liefde voor de dieren is groot en de koffie is heerlijk.
Uitzicht aan de voorkant...
En het uitzicht aan de zijkant van het huis.
11-6

Vandaag naar Middelburg.  Het weer knapt af en toe iets op. En we gaan langs Lau jr. Hij woont in het huis waar zijn opa en oma jaren hebben gewoond. Ook daar is uitgebouwd en opgeknapt. Hij heeft zelfs een sauna gemaakt, de bofkont!
Uit 1560 dat linkse huis. Alles schots en scheef.
Naar het vervolg van week 24-2009